Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Kuralsızlar - Take the Lead Türkçe 720p HD İzle


Kuralsızlar - Take the Lead Türkçe 720p HD İzle,Kuralsızlar 1080p hd izle,Kuralsızlar vk tek parça izle,Kuralsızlar direk tek part izle,Kuralsızlar dnmadan indirmeden izle,Kuralsızlar reklamsız filmi izle




ALTERNATİF İZLEME SEÇENEĞİ


FİLMİ İNDİR



Take the Lead izle Kuralsızlar izle
Pierre Dulaine gönüllü olarak bir grup cezalı öğrenciye salon dansı veren Manhattanlı bir dans öğretmenidir. Öğrenciler ilk başlarda Dulaine’in orada bulunma sebebini öğrenince ona karşı oldukça şüpheli yaklaşırlar. Ancak Dulaine’nin değişmeyen tavrı ve dansa olan bağlılığı sayesinde yavaş yavaş uyguladığı programı takip etmeye başlarlar.

Hatta zaman geçtikte aldıkları eğitimi bir adım ileri götürerek Dulaine’nin klâsik dansı ile kendi tarzları olan hip hopu birleştirerek ortaya eşsiz bir karışım çıkartırlar. Belli bir süreden sonra Dulaine bu grubun sadece dans hocası değil, aynı zamanda akıl hocası olacaktır. Hayatları boyunca herhangi bir şeyle mücadele etmemiş olan bu grubu prestijli bir salon dansları yarışmasına katılmaya ikna edecektir.
IMDB Puanı: 6.5
Yapım: 2006 – ABD
Tür: Dram, Müzik
Süre: 118 dakika
Yönetmen: Liz Friedlander
Oyuncular: Antonio Banderas, Dante Basco, Jasika Nicole, Alfre Woodard, Rob Brown
Senaryo: Dianne Houston
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..