Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Ölülerin Şafağı Dawn of the Dead 720p Türkçe full hd


Ölülerin Şafağı Dawn of the Dead 720p Türkçe full hd,Ölülerin Şafağı türkçe dublaj izle,Ölülerin Şafağı tek part hd izle,Ölülerin Şafağı 1080p vk tek parça izle,Ölülerin Şafağı direk film izle,Ölülerin Şafağı cine online izle




ALTERNATİF İZLEME SEÇENEĞİ


FİLMİ İNDİR




Dawn of the Dead izle Ölülerin Şafağı izle
Her ne olduysa, nasıl başladıysa, bir gece içinde dünya, gerçeküstü boyutlarlardaki nedeni anlaşılamayan, açıklanamayan ve öldürücü bu belanın işgal ettiği ve ölülerin ölmediği, yaşayan bir kabusa dönüşür. Bir dahaki öğünlerini arzulayan cesetler, şimdi de canlıların etleriyle beslenme konusundaki doymak bilmeyen iştahlarıyla yönlendirilmiş olarak geriye kalan birkaç canlıya doğru yol alıyorlardır.
Wisconsin’deki banliyöye ait evinden korkunç bir şekilde kaçışın sonrasında, Ana Clark, içinde bir polis memuru olan Kenneth; mütevazi bir elektronik satış görevlisi olan Michael; bir kabadayı olan Andre ve hamile eşinin bulunduğu küçük bir gruba rastlar.
IMDB Puanı: 7.4
Yapım: 2004 – ABD, İtalya
Tür: Aksiyon, Korku, Bilim Kurgu
Süre: 101 dakika
Yönetmen: Zack Snyder
Oyuncular: Kevin Zegers, Ving Rhames, Sarah Polley, Lindy Booth, Mekhi Phifer
Senaryo: James Gunn, George A. Romero
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..