Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

1408 Filmini Türkçe Dublaj 720p Tek Parça Hd İzle


1408 Türkçe Dublaj 720p Tek Parça izle,1408 filmini izle,hd 1408 tek part 1080p filmi izle,1408 cine film izle,1408 direk izle,1408 evrensel film izle,1408 donmadan vk player izle



Tek Parça İzleme Seçenekleri




İndirme Seçenekleri


Korkmam diyorsunuz ama korkuyorsunuz.
Stephen King genelde korku ve gerilim dolu kitaplar yazar ve bu kitaplar filme uyarlandığında müthiş bir yapıt ortaya çıkar. Bu filmde korku ustası ünlü yazarın kısa ürpertici filminden uyarlanıyor. Filmde ünlü bir yazar var kitapları çok satılıyor ve kitabının sonu güzel bitmesi için araştırma yapıyor.
Gerilim yaratabilmesi için korku dolu eskiden ölümlerin gerçekleştiği ve kimsenin girmeye cesaret edemediği bir otel odasına girecektir. Fakat bu otel odası çok gizemlidir. Asansörde bile o odanın olduğu katın numarası gözükmemektedir. Temizlikçiler bile otel müdürü (Samuel L. Jackson) ile birlikte temizlik yapıyorlar. Kapıyı kapatmaya bile cesaret edemiyorlar. Ve bu yazar 1408 nolu odada kalabileceğine inanarak otel müdürünün ısrarını dinlemiyor ve odada kalmak için ilk adımı atıyor. Odaya ilk girdiği anda herşeyin normal olduğunu farkeden ünlü yazar (John Cusack) odada yaşadıklarını kısaca ses kaydına alır. Fakat radyo birden bir sayaca dönüşür..
IMDB Puanı: 6.8
Yapım: 2007
Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik
Yönetmen: Mikael Håfström
Senaryo: Stephen King, Scott Alexander, Larry Karaszewski, Matt Greenberg
Oyuncular:Samuel L. Jackson, John Cusack, Tony Shalhoub, Johann Urb, Mary McCormack, Andrew Lee Potts, Jasmine Jessica Anthony, Alexandra Silber, Angel Oquendo, Anthony C. Mazza, Chris Carey, David Nicholson, Drew Powell, Emily Harvey, Eric Meyers, Holly Hayes, Isiah Whitlock Jr., Kim Thomson, Margot Leicester, Paul Birchard, Paul Kasey, Peter Conboy, Walter Lewis, William Armstrong
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..