Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Kelebeğin Rüyası Fragmanı İzle



Kelebeğin Rüyası,Kelebeğin Rüyası izle,Kelebeğin Rüyası filmi,Kelebeğin Rüyası fragmanını izle,Kelebeğin Rüyası framan videosu izle



Kelebeğin Rüyası Zonguldak’ta yaşayan, iki genç şair Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu, II. Dünya Savaşı’nın çetin koşullarına, yaşadıkları küçük madenci kentinden tanıklık etmektedirler. Ayakları üzerine yeni yeni kalkan genç Cumhuriyet dünyadaki ciddi değişimlerle boğuşurken, sanata, edebiyata ve en çok da şiire gönül vermiş olan bu iki gencin yüreğine hiç umulmadık bir zamanda aşk ateşi düşer. Kente yeni gelen genç bir kıza aynı anda tutulan iki arkadaşın arasındaki dostluk açılmaz; bilakis yüreklerine düşen bu sevda onların kalemlerini ve hayata dair olan inançlarını daha da güçlendirir. Ama hem kendi gelecekleri, hem de ülkenin ve dünyanın gidişatı hayra alamet değildir.
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..