Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

A River Runs Through It Bizi Ayıran Nehir İzle


Bizi Ayıran Nehir,Bizi Ayıran Nehir izle,Bizi Ayıran Nehir hd izle,Bizi Ayıran Nehir full izle,Bizi Ayıran Nehir tek parça izle,Bizi Ayıran Nehir donmadan izle,Bizi Ayıran Nehir evrensel izleiBizi Ayıran Nehir 720p izle



A River Runs Through It izle Bizi Ayıran Nehir izle

Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Robert Redford’un yaşanmış bir öyküden yola çıkarak çektiği bu film, babalar ve oğullarını konu alır. Sevginin varolduğu ama duyguların açığa vurulmadığı bir ailede yetişen iki erkek kardeş, Norman ve Paul, kendilerine farklı yollar çizme çabasındadırlar. Kuralcı bir din adamı olan babalarıyla çıktıkları balık avları onları doğaya yakınlaştırsa da birbirlerini tam olarak anlamalarına yardımcı olamaz. Sonunda iki genç babalarına baş kaldırır; Norman eğitimine evden uzakta bir üniversitede devam eder, Paul ise Montana’da kalır ancak içki ve kumar dolu yıkıcı bir yaşam sürer. Aradan geçen yıllar aile bağlarını zayıflatsa da, onların hikâyesindeki ipuçları hala balık avlama sanatının gizeminde yatar.
IMDB Puanı: 7.1
Yapım: 1992 – ABD
Tür: Dram
Süre: 123 dakika
Yönetmen: Robert Redford
Oyuncular: Brad Pitt, Joseph Gordon-levitt, Robert Redford, Tom Skerritt, Craig Sheffer
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..