Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Kaçış Planı The Next Three Days 720p Hd Türkçe Full izle


Kaçış Planı The Next Three Days 720p Hd Türkçe Full izle,Kaçış Planı 1080p türkçe dublaj izle,Kaçış Planı tek parça full izle,Kaçış Planı cine film izle,Kaçış Planı Hd kalitede takılmadan izle,kaçış planı indirmeden izle



Kaçış Planı The Next Three Days 720p Hd
John Brennan’ın hayatı mükemmel gitmektedir; taa ki karısı Lara işlemediğini iddia ettiği bir cinayetten tutuklanıncaya kadar. The Next Three Days Mahkûmiyetinin üç yılı boyunca John ailesini bir arada tutmaya çalışmakta, oğulları Luke’u yetiştirmeye ve devlet üniversitesinde hocalığa devam ederken eşinin masumiyetini kanıtlamak için de çabalamaktadır. Kaçış Planı Son başvurularının da reddedilmesiyle, Lara intiharın eşiğine gelirken John da yapılacak tek bir şey kaldığına kanaat getirir; karısını hapisten kaçırmak. İmkânsızlıklarla engellenmiş olduğunu ve bu konudaki deneyimsizliğini redderek, özenli bir kaçış planı akıl eder ve alışık olmadığı, tehlike dolu bir dünyaya atılır; sevdiği kadın uğruna sahip olduğu her şeyi riske atarakk..
IMDB Puanı: 7.3
Yapım: 2010 – Fransa, ABD
Tür: Suç, Dram, Romantik
Süre: 133 dakika
Yönetmen: Paul Haggis
Oyuncular: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Daniel Stern, Ty Simpkins, Moran Atias
Senaryo: Paul Haggis, Guillaume Lemans, Fred Cavayé
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

Adsız
01:07:00

Betül. Bu filmi ikinci kez dir izliyorum favoriri filimlerimden vaktiniz varsa kaçırmamanızı öneririm

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..