Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Güneşin Gözyaşları Tears of the Sun HD 720p Türkçe full izle


Güneşin Gözyaşları Tears of the Sun HD 720p Türkçe izle,Güneşin Gözyaşları 1080p türkçe dublaj izle,Güneşin Gözyaşları tek parça full izle,Güneşin Gözyaşları cine full izle,Güneşin Gözyaşları direk film izle,Güneşin Gözyaşları partlı izle



Tears of the Sun 720p izle Güneşin Gözyaşları 1080p izle
Orduya bağlı özel kuvvetlerde görev yapan A.K. Waters yönetimindeki manga, Nijerya ormanlarına özel bir görev için gönderilirler. Görevleri; burada mahkum kalmış olan doktor Lena Hendricks’i kurtarmaktır. Waters ve komutasındakiler Hendricks’i bulurlar, ancak Hendricks onlarla birlikte gelmek için bir şartı vardır. Eğer yanında bulunan 70 mülteci de onunla birlikte kurtarılırsa bulunduğu yerden ayrılmayı kabul eder. Yavaş yavaş doktora duygusal bir yakınlık duymaya başlayan Waters kendine verilen emirleri arka plana itip duygularıyla hareket etmeye başlarr..
IMDB Puanı: 6.5
Yapım: 2003 – ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim
Süre: 121 dakika
Yönetmen: Antoine Fuqua
Oyuncular: Bruce Willis, Monica Bellucci, Eamonn Walker, Cole Hauser, Tom Skerritt
Senaryo: Alex Lasker, Patrick Cirillo
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

Adsız
00:57:00

Güzel bi film İzlenmeye değer

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..