Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Komsu Kizi - The Girl Next Door Filmi 720p Hd İzle



Komsu Kizi - The Girl Next Door 720p Hd İzle,komşu kızı hd kalitede izle,komşu kızı filmini izle,komşu kızı direk izle,komşu kızı full izle,komşu kızı tek part izle,komşu kızı vk izle




Komşu Kızı izleGüzel bir filmde daha beraberiz arkadaslar. film imbd puanı olarakta guzel yerlere gelmistir sizde begenerek izleyebilirsiniz bence.
hd film izle
Matthew, politikaya atılmak isteyen 18 yaşında bir gençtir.tamamlamak üzere olduğu okuluna konsantre olduğu için, sosyal yaşamı neredeyse yok gibidir.Bir gün masum görünüşlü güzel karşı komşusu Danielle ile tanışan Matthew’in hayatı birden bire değişir. İkili bir birine aşık olur ve hayal gibi 1 ilişki başlar.Fakat Danielle’in geçmişi sanıldığı gibi masum değildir. Matthew, bütün şehirle birlikte, genç kadın bir dönem porno yıldızı olduğunu keşfeder. Kurduğu mükemmel yaşantı derinden sarsılan Matthew, Danielle’in geçmişte bıraktığı masumiyetini yeniden kazanmasına yardımcı olurken, Danielle’de Matthew’un kabuğundan atlayarak yaşamı keşfetmesini sağlayacaktır.Elisha Cuthbert’in başrolde oynadığı güzel bir Komedi ve romantik vardır..
Tür: Dram, Gençlik, Komedi, Romantik, Türkçe Altyazılı Filmler
Yapım: 2004 ABD,
IMDB Puanı: 6.8
Yönetmen: Luke Greenfield,
Oyuncular: Elisha Cuthbert, Timothy Olyphant, Emile Hirsch, Autumn Reeser, Paul Dano, Chris Marquette, James Remar, Amanda Swisten, Sung Hi Lee, Katie Stuart, Michelle Dibenedetti, Donna Bullock, Catherine Mcgoohan, Timothy Bottoms, Maria Arcé, Kayla Tabish, Stephanie Fabian, Brian Kolodziej, Ulysses Lee, Brandon Irons,
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..