Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Savaş 2012 – Filmi izle Declare War Türkçe Dublaj izle Full İzle

savaş filmini izle,savaş filmini online izle,savaş filmini donmadan izle,savaş filmini hd izle,savaş filmini hd kalitesi ile izle,savaş filmini 720p izle,savaş filmini evrensel izle,savaş filmini türkçe izle





Yapım : 2012 Kanada
Tür :Aksiyon,Dram,Komedi,Aile
Süre : 94 Dakika
Dil : Türkçe Dublaj
Oyuncular : Gage Munroe , Siam Yu , Michael Friend
Yönetmen : Robert Wilson, Jason Lapeyre

Çocuklar arasında geçen muhteşem bir savaş filmini izleme var mısınız? Yaz tatilinde gruplaşarak kendilerine savaş ortamı yaratan çocuklar zamanlarının çoğunu oyun oynayarak geçirmektedirler. Oynamış oldukları savaş oyunu için özel kuralları ve kendilerine has silahları vardır. Günün birinde taraflar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle oyun artık gerçek bir hal alır ve ciddiye binen savaş oyununda çocuklar iyice zıvanadan çıkmıştır. Artık iki taraf arasında sıcak bir savaş hüküm sürmektedir. Türkçe Dublaj olarak izleyebileceğiniz Savaş filmi IMDB den 6.5 almış ve siz değerli EvrenselFilm takipçilerinin izlenimine sunulmuştur.İzledim güzel bir film umarım sizlerde beğenirsiniz arkadaşlar :)
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..