Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Open Grave Türkçe Altyazılı Full Hd İzle

Open grave izle,Open grave filmini izle,Open grave hd izle,Open grave donmadan izle,Open grave evrensel izle,Open grave 720p izle,Open grave full izle,Open grave,Open grave cine izle,Open grave serisi izle





Yapım : 2013- USA
Tür : Korku,Gizem,Gerilim
Süre :102 Dakika
Dil : Türkçe Altyazı
Oyuncular : Sharlto Copley, Joseph Morgan, Thomas
Yönetmen : Gonzalo López-Gallego

Uyandığında, kendini bir sürü ölünün bulunduğu bir yerde bulan “Sharlto Copley” adeta şok olur. Ne olduğunu ve kim olduğunu bilmediği bu ölüleri bir kenara bırakır ve oradan kaçmaya çalışır. Yan taraftaki eve kimseye görünmeden girmeyi başaran Sharlto hafıza kaybı yaşamış bir dizi insanla karşılaşır. Orada neden bulunduklarını anlamaya çalışırken ipucları yakalamaya başlarlar. İçlerindeki şüphe ilerleyen zamanlarda yerini şiddete bırakır. Birbirleriyle uğraşanlar biraz zaman sonra bulundukları durumun ne kadar korkunç ve çok büyük bir tehditin altında olduklarını anlarlar.İyi izlemeler dileriz arkadaşlar :)
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..