Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Zaman Yolcuları Safety Not Guaranteed İzle


Zaman Yolcuları,Zaman Yolcuları izle,Zaman Yolcuları hd izle,Zaman Yolcuları tek parça izle,Zaman Yolcuları evrensel izle,Zaman Yolcuları online izle,Zaman Yolcuları son izle,Zaman Yolcuları 720p izle,Zaman Yolcuları filmini izle



Zaman Yolcuları izle Safety Not Guaranteed izle

Seattle’da çıkan aylık bir derginin 3 çalışanı, gazetede sıra dışı bir küçük ilan görür. “Zaman yolculuğu yapacak eş aranıyor” başlıklı ilana şüphecilik yaklaşan gençler, bu çılgın ilandan iyi bir haber çıkacağına inanarak ilan sahibi Kenneth’in peşini düşerler. Gizemli bir adam olan Kenneth, sıradan bir süpermarket çalışanı gibi görünmekle, aşırı paranoyaktır ve zaman yolculuğunun sırrını çözdüğünü iddia eder. Yakın zamanda yeni bir yolculuğa çıkmak için de hazırlıklarını tam gaz sürdürmektedir. Ama bu yanında bu yolculuğa katılacak kişiye de “güvenlik garantisi” vermez. 3 kişilik ekibin en maceraperesti olan Darius onla zaman yolculuğuna çıkmak istediğini söyler ve beraber hazırlanırlarken yavaş yavaş Kenneth ile yakınlaşır.
IMDB Puanı: 7.1
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Bilim Kurgu, Komedi, Romantik
Süre: 86 dakika
Yönetmen: Colin Trevorrow
Oyuncular: Jeff Garlin, Mary Lynn Rajskub, Aubrey Plaza, Lynn Shelton, Jake Johnson
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..