Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları Hansel & Gretel: Witch Hunters İzle


Cadı Avcıları,Cadı Avcıları izle,Cadı Avcıları hd izle,Cadı Avcıları full izle,Cadı Avcıları donmadan izle,Cadı Avcıları evrensel izle,Cadı Avcıları 720p izle,Cadı Avcıları tek parça izle



Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları izle Hansel & Gretel: Witch Hunters izle

Onlar klasik bir çocuk masalının baş kahramanı olan Hansel ve Gretel kardeşler. Ormanda yollarını kaybettikten sonra şeker ve çikolata kaplı cadının evinde tuzağa düşen kardeşler, akşam yemeği olmaktan son anda kurtulurlar ve işbirliği yaparak cadıyı kendi tuzağına düşürürler. Bu ilk avlarından sonra hiç ayrılmadan beraber yola devam eden Hansel ve Gretel, gittikleri her kasabada, her orman derinliğinde acımasız cadıları avlamakta ustalaşırlar. Fakat geldikleri son kasabada yaşanan çocuk kaçırma olaylarında, her zamankinden farklı bir gariplik vardır. Kısa süre içinde kasabanın çocukları tek tek kaybolur ve cadı avcısı ikili kendilerini daha önce karşılaşmadıkları kadar büyük bir cadı kaosunun içinde bulurlar.
IMDB Puanı: 6.4
Yapım: 2013 – Almanya, ABD
Tür: Aksiyon, Fantastik, Korku
Süre: 88 dakika
Yönetmen: Tommy Wirkola
Oyuncular: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Pihla Viitala
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

Adsız
18:18:00

Gerçekten bukadar kötü bir kalite görmedim yanii .....

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..