Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Stand Up Guys Tek Parça Hd İzle


Stand Up Guys,Stand Up Guys izle,Stand Up Guys filmini izle,Stand Up Guys full izle,Stand Up Guys tek parça izle,Stand Up Guys donmadan izle,Stand Up Guys cine izle,Stand Up Guys hd izle,Stand Up Guys evrensel izle,Stand Up Guys 720p izle





Stand Up Guys izle

Filmde Al Pacino, Christopher Walken ve Alan Arkin gibi Oscar sahibi oyuncular son bir destansı gece için bir araya gelen emekli olmuş gangsterler olarak rol alıyor. Val (Al Pacino) ortağının ismini vermeyi reddettiği için yirmi sekiz yıl hapis yattıktan sonra dışarıya çıkıyor. En iyi arkadaşı Doc (Christopher Walken) ise Val’i almaya geliyor. İkili kısa bir süre sonra ise başka bir eski dostları Hirsch (Alan Arkin) ile buluşuyor. Aralarındaki bağ her zamankinde daha güçlü olan üç arkadaş kaybettikleri ve şimdi yeniden kazandıkları özgürlüğü, aralarındaki sadakati ve geçmişteki güzel günlerini düşünüyorlar. Yaşlarına rağmen, kargaşa çıkarma yetenekleri hala mükemmel. Ancak arkadaşlarından birinin tehlikeli bir sırrı var. Eski bir mafya babası tarafından bir çıkmaza düşen bu adamın bundan kurtulmak için çok az bir zamanı var. Eski dostların efsanevi bir şekilde bir araya geldikten sonra, durumları daha da ümitsiz bir hal alır ve sonunda geçmişleriyle son kez yüzleşmek zorunda kalırlar.
IMDB : 6.6
Tür: Komedi, Suç
Yapım: 2012 – ABD
Yönetmen : Fisher Stevens
Oyuncular: Al Pacino, Alan Arkin, Christopher Walken
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..