Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Rebelle Savaş Cadısı İzle


Savaş Cadısı,Savaş Cadısı izle,Savaş Cadısı hd izle,Savaş Cadısı 720p izle,Savaş Cadısı donmadan izle,Savaş Cadısı full izle,Savaş Cadısı,Savaş Cadısı donmadan full izle,Savaş Cadısı evrensel izle



Rebelle izle war witch izle Savaş Cadısı izle

Burma’da yaşanan gerçek bir hikâyeden ilham alan Savaş Cadısı’nın algılayabileceğimiz veya hayal edebileceğimiz hiç bir gerçeklikle ilgisi yok. On dört yaşındayken anne ve babasını öldürmeye zorlandıktan sonra çocuk asker olarak yetiştirilmek üzere kaçırılan Komona’nın hayatla ve yaşamla olan ilişkisi, Kim Nguyen’in ellerinde masalsı ve epik bir öyküye dönüşüyor. Bir tesadüf sonucu isyancıların uğurlu bir ‘Savaş Cadısı’ ilan ettiği Komona, hayaletler ve isyancılarla geçirdiği günlerden sonra ‘Sihirbaz’ isimli bir albino çocukla, esir tutulduğu kamptan kaçıyor. Öykünün tonu bu noktadan sonra değişmeye başlıyor ve film naif ve masalsı bir atmosfere bürünüyor. Bulunması neredeyse imkânsız olan ‘beyaz horoz’un peşinden gizemli bir albino kasabasına kadar giden genç çift için aşk imkânsız bir yolculuğa dönüşüyor.
IMDB : 7
Tür: Dram, Savaş
Yapım: 2012 – Kanada
Yönetmen : Kim Nguyen
Oyuncular: Rachel Mwanza, Alain Lino Mic Eli Bastien, Serge Kanyinda
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..