Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Playing God Tanrıyı Oynamak İzle


Tanrıyı Oynamak,Tanrıyı Oynamak izle,Tanrıyı Oynamak hd izle,Tanrıyı Oynamak 2013 izle,Tanrıyı Oynamak donmadan izle,Tanrıyı Oynamak tek parça izle,Tanrıyı Oynamak evrensel izle,Tanrıyı Oynamak 720p izle



Playing God izle Tanrıyı Oynamak izle

Yüksek dozda anfetamin aldıktan sonra ameliyata girmesi üzerine lisansı elinden alınan Los Angeles’lı ünlü cerrah Dr. Eugene Sands (David Duchovny)’nin hayatı, Raymond Blossom (Timothy Hutton)’la karşılasması üzerine altüst olur. Mafya adamı Raymond, kendisi ile bir anlaşma yaparak, Eugene’i mafyanın özel doktoru statüsüne getirir. Adım adım yeraltı dünyasının tehlikelerine bulaşmaya başlayan Eugene, Raymond’un kız arkadaşıyla da yakınlaşmaya başlayınca işler daha da karışır. Yol ayrımına gelen Eugene ya hayatına bu şekilde devam edecektir, ya da içindeki şeytanla yüzleşip kaderinin kontrolünü yeniden ele alacaktır.

IMDB : 5.5
Tür: Suç, Gerilim
Yapım: 1997 – ABD
Yönetmen : Andy Wilson
Oyuncular: David Duchovny, Timothy Hutton, Angelina Jolie
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..