Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Long Weekend Korkunç Haftasonu Hd Full İzle


Korkunç Haftasonu,Korkunç Haftasonu izle,Korkunç Haftasonu filmini izle,Korkunç Haftasonu donmadan izle,Korkunç Haftasonu tek parça izle,Korkunç Haftasonu full izle,Korkunç Haftasonu evrensel izle,Korkunç Haftasonu canlı izle




Long Weekend izle Korkunç Haftasonu izle

Ayrılığın eşiğinde olan bir çift; Peter ve Carla tatillerini ulusal bir parkın ufak bir koyunda, okyanusa yakın, ıssız bir kumsalda geçirmeye karar verirler. Aslında bu tatile arkadaşlarının da, gelmesi planlanmıştır fakat aksilikler yüzünden, başbaşa kalırlar. Bu tatil; belki de, evliliklerini kurtarmak için bir fırsattır. Fakat olaylar bekledikleri gibi gelişmez. Kamp hayatı Carla’nın çok ilgisini çekmediği için devamlı dönmek istese de, Peter buna pek yanaşmaz. Onun aklında olan tek şey, sörf yapmak, balık tutmak ve rahatlıkla avlanabileceği vahşi doğadadır. Fakat çifti bu doğal ortamda çok farklı süprizler beklemektedir.
Imdb: 5.2
Yapım: 2008 – Avustralya
Tür: Gerilim, Korku, Dram
Süre: 88 dakika
Yönetmen: Jaime BlanksJamie Blanks
Oyuncular: Jim Caviezel, Claudia Karvan, Lara Robinson, Christopher BrownJude Beaumont,
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..