Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

La science des rêves( The Science of Sleep ) Rüya Bilmecesi İzle


Rüya Bilmecesi,Rüya Bilmecesi izle,Rüya Bilmecesi filmini izle,Rüya Bilmecesi cine izle,Rüya Bilmecesi tek parça izle,Rüya Bilmecesi donmadan izle,Rüya Bilmecesi evrensel izle,Rüya Bilmecesi hd izle





La science des rêves izle The Science of Sleep izle Rüya Bilmecesi izle

Ya rüyalar artık gerçek olursa? Kendi dünyasında yaşayamayı seven utangaç Stephane, Paris’te ufak bir apartman dairesinde yaşamaktadır. Yan dairesine taşınan Stephanie’ye aşık olmaya başladığını farkedince duygularını nasıl kontrol etmesi gerektiğini bilemez. Hayal dünyası o denli geniştir ki, bir süre sonra rüyalarındaki olayları kendi amaçları için kullanabilmeyi başarır. Bir noktadan sonra rüyalar ile gerçeklerin birbirine karışması, Stephane’ın gerçekleri kavrayabilmesini zorlaştıracaktır. Stephanie, kendisini reddetmiştir. Ama acaba gerçekten de reddetmiş midir, yoksa her şey, bir rüyadan mı ibaretir? Gerçeklerden duyduğu tatminsizlikten ötürü, rüyalarında yarattıklarıyla tatmin olmaya çalışan Stephane için yaşadığı hayatı algılamak oldukça zorlaşır.


IMDB : 7.3
Tür: Komedi, Fantastik, Romantik
Yapım: 2006 – İtalya – Fransa
Yönetmen : Michel Gondry
Oyuncular: Gael García Bernal, Charlotte Gainsbourg, Alain Chabat
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..