Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Captain Corelli’s Mandolin Corelli’nin Mandolini İzle


orelli’nin Mandolini,orelli’nin Mandolini izle,orelli’nin Mandolini hd izle,orelli’nin Mandolini full izle,orelli’nin Mandolini tek parça izle,orelli’nin Mandolini cine izle,orelli’nin Mandolini 720p izle,orelli’nin Mandolini donmadan izle




Captain Corelli’s Mandolin izle Corelli’nin Mandolini izle

Penelope Cruz ile Nicolas Cage’in unutulmaz oyunculuklarıyla dikkati çeken “Corelli’nin Mandolini” ülkemizde de çok sevilen yazar Louis de Bernieres’in çok satan kitabından uyarlanmıştır. Film, 2. Dünya Savaşı sırasında etkileyici güzellikteki bir Yunan adası olan Kefalonya’yı işgal eden italyan kuvvetlerinin başındaki Yüzbaşı Corelli ile adada yaşayan Yunanlı kız Pelagia arasındaki aşkı konu alır. Adanın yerlileri işgalcileri başlangıçta soğuk karşılarlar. Fakat zamanla bu davetsiz misafirlerin de kendileri gibi hayata tutkuyla bağlı olduklarını görürler. Pelagia ile İtalyan Yüzbaşı Corelli arasında da bir yakınlaşma başlar. Ancak hayatın acımasız gerçekleri Kefalonya kıyılarına da gelecektir. Ege’den büyüleyici sahneler ve unutulmaz müziklerle etkileyici bir aşk hikayesi.
IMDB : 5.7
Tür: Dram, Müzik, Romantik
Yapım: 2001 – ABD – İngiltere – Fransa
Yönetmen : John Madden
Oyuncular: Nicolas Cage, Penélope Cruz, Christian Bale, John Hurt
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..