Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Sefiller - Les Miserables 720p Tr Dublaj Hd İzle


Sefiller - Les Miserables 720p Tr Dublaj Hd İzle,Sefiller 1080p tek parça izle,Sefiller türkçe dublaj izle,Sefiller cine izle,Sefiller direk film izle,Sefiller sinemalar izle,Sefiller 720p hd film izle




Les Misérables izle Sefiller izle
Jean Valjean olarak bilinen 24601 nolu mahkum hapishaneden salınır. Kendisine yeni bir hayat kurmak ister ama müfettiş Javert’in gölgesi onu daima takip etmektedir. Fransız Devrimi’nin arifesinde geçen hikaye ihtilalin her iki tarafının da yüzünü gözler önüne serer.
Ünlü yazar Victor Hugo’nun aynı isimli ünlü edebiyat klasiğinden uyarlanan Les Miserables (Sefiller), Jean Valjean’ın ölümsüz hikayesini beyazperdeye taşıyor.
4 Oscar ödülü kazanan ” The King’s Speech ” filminin yönetmeni Tom Hooper’ın yönetmenliğinde çekilen filmin oyuncu kadrosu ise Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter ve Amanda Seyfried gibi birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor.

Bir Yorum Yapmadan Geçmessiniz artık ;)
IMDB Puanı: 8.1
Yapım: 2012 – İngiltere
Tür: Dram, Romantik, Müzikal
Süre: 157 dakika
Yönetmen: Tom Hooper
Oyuncular: Russell Crowe, Hugh Jackman, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Amanda Seyfried
Senaryo: Claude-michel Schönberg, Alain Boublil
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..