Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Paranormal Activity 4 720p Hd Türkçe full izle


Paranormal Activity 4 720p hd kalite ize,Paranormal Activity 4 1080p türkçe izle,Paranormal Activity 4 tek parça indir,Paranormal Activity 4 download 720p,Paranormal Activity 4 tek part indir türkçe



ALTERNATİF İZLEME SEÇENEĞİ

FİLMİ İNDİR


Paranormal Activity 4 720p indir ve izle
Kendine has uslübüyla dikkat çeken ve tüm dünyada azımsanmayacak bir hayran kitlesi yaratan Paranormal Activity serisinin dördüncü filminin yönetmen koltuğunda Ariel Schulman ve Henry Joost oturuyor. Gerilim dozunun her zamanki gibi yüksek olduğu filmde ikinci filmde tanıdığımız Kaite ve Hunter”ın yeni hayatına tanık oluyoruz. Olayların şokunu henüz üzerlerinden atamayan ikili yeni bir eve taşınıp temiz bir sayfa açmak niyedindedir. Ancak lanetli geçmişleri burada da peşlerini bırakmaz. Kaite ve Hunter ile onları ziyaret gelen yeni komşuları evde yaşanan kimi gerçeküstü olaylarla karşı karşıya kalırlar.

Sizden sonrakiler için yorum yapınız..
IMDB Puanı: 4.4
Yapım: 2012 – ABD
Tür: Korku
Süre: 88 dakika
Yönetmen: Henry Joost, Ariel Schulman
Oyuncular: Katie Featherston, Kathryn Newton, Brady Allen, Tommy Miranda, Matt Shively
Senaryo: Oren Peli, Zack Estrin
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..