Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Lock Stock and Two Smoking Barrels 720p Hd Direk Cine İzle



Lock Stock and Two Smoking Barrels hd 720p türkçe izle,Lock Stock türkçe dublaj izle,Lock Stock tek parça 1080p hd izle,Lock Stock and Two Smoking Barrels full direk cine izle,



Lock Stock and Two Smoking Barrels izle
Güzel cumartesi sizi güzel bir gerilim filmi ile başbaşa bırakıyoruz…
Filmden sonra yorumlarınızı bekliyoruz…

Eddy ve takıldıgı kişiler ellerindeki 100.000 euroyu arttırmak için kumar oynarlar. Aralarında en iyi kumarbaz eddy olduğu için arkadaşları masaya onu yönlendirler. ama masada tezgah çoktan kurulmuştur.
Eddy oyunun sonlarına yakın Hatchet Harry’e yarım milyon euro borç yapar. Bu borcun bir hafta içerisinde ödenmesi gerekmektedir aksi takdirde Hatchet Harry’nin parmaklarını doğrayacagının farkındadır. Bu uğurda arkadaşlar parayı bulmak için bir dizi komik olaya karışırlar. Hatta bunlardan birinde Eddy’nin babasının antika tüfeği ile soygun yapmaya kalkarlar. Fakat hepsinde başarısızlığa uğrarlar. Fakat ellerindeki antika tüfeğin değerini bilmemektedirlerr.
Tür: Gerilim, Komedi, Suç
Yapım: 1998
IMDB Puanı: 8.2
Yönetmen: Guy Ritchie ,(Saim Kayrak'a Teşekkürler...)
Oyuncular: Jason Statham , Vinnie Jones , Jason Flemyng , Sting , Dexter Fletcher
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

Adsız
22:09:00

izlenmeye değer güzel bi film vaktiniz varsa zleyin derim :D

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..