Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

İsyan – Lockout 720p Türkçe Dublaj Full HD İzle


İsyan – Lockout 720p tek parça izle,İsyan Lockout türkçe dublaj 1080p izle,İsyan Lockout720p hd kalitede izle,İsyan – Lockout vk player izle,İsyan Lockout direk izle,İsyan Lockout cine film izle




İsyan – Lockout izle
Film istek üzerine Türkçe dublaj olarak sunulmuştur. Güzel bir aksiyon ve gerilim filmidir. filmi izledikten sonra ne kadar aksiyon oldugunu sizde gorebilirsiniz. hd film izle yin arkadaslar Bir komlodayken oyun aleti olan ve casuslukta suclanan cok eski bir mit ajanı olan Snow’a özgür olma sansı sunulmaktadır.
Ancak bunun karsılıgında alması gereken görev oldukca zordur. Ama Amerika başkanının kızı olan Emily’i kaçırılmış ve cok güvenlik yerine sahip olan bir uzay üssüne kaçırılmış ve saklanmıştır. Snow en değişik yöntemlerle Emily’i kurtarmak için elinden geleni yapmaya çalışan bir filmdir.
Tür: 2012 Filmleri, 720p Film izle, Aksiyon, Gerilim, Türkçe Dublaj Filmler
Yapım: 2012 Fransa,
IMDB Puanı: 6.1
Yönetmen: Stephen St. Leger, James Mather,
Oyuncular: Maggie Grace, Guy Pearce, Peter Stormare, Vincent Regan, Tom Hollander, Lennie James, Nick Hardin, Bojan Peric, Mark Tankersley, Daryl Fidelak, Thomas Kelly, Anne-Solenne Hatte, Peter Hudson, Joseph Gilgun, Tim Plester, Jacky Ido,
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..