Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

İmkansız - Lo imposible 1080p Türkçe Çeviri Hd

lo impossible - imkansız

İmkansız - Lo imposible 1080p Türkçe Çeviri Hd,İmkansız Lo imposible 2013 720p hd izle,İmkansız direk izle,İmkansız cine izle,İmkansız İmkansız full hd izle,İmkansız indirmeden seyret,İmkansız donmadan izle,1080p 2012 filmi izle



İmkansız - Lo imposible 1080p Türkçe Çeviri Hd
2004 Yılında Endonezya’da Deprem Meydana Gelmiş Tsunami Felaketi Yaşanmıştı. Dünya’nın En Büyük Doğal Felaketlerinden Bir Tanesiydi Bu Beyaz Perdeye Taşında İmkansız Adlı Film Mart’ Ta Vizyona Giriyor.
Gerçek Bir Hayat Hikayesinin Anlatıldığı Filmde 3 Çocuklu Bir Ailenin Tatillerini Geçirmek İçin Gittikleri Tayland’ Da Tsunami Felaketine Yakalanmaları Anlatılıyor.
Kaldıkları Oteli Vuran Dev Dalgaların Ayırdığı Aile Üyelerinin Daha Sonra Birbirlerini Bulma Çabası Beyaz Perdeye Yansıtılmış. Film Ekranlara Geldiği Anda Sitemize Eklenecektir Bu Sadece Bir Bilgi Yazısıdır. hdfilmizle720p.net  Ekibi İyi Seyirler Dilerrr…
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim,
Yapım: 2012 - İspanya,
İMDB:  7.7
Yönetmen: Juan Antonio Bayona,
Oyuncular: Naomi Watts, Ewan McGregor, Geraldine Chaplin, Marta Etura, Tom Holland
Senaryo: Sergio G. Sánchez,
Yapımcı: Enrique Lopez Lavigne, Ghislain Barrois
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

Adsız
10:41:00

ivaktiniz varsa izlemeye değer

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..