Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Beyaz İntikam Hong men yan Hd Türkçe Dublaj izle



Beyaz İntikam 720p izle,White Vengeance türkçe  izle,Beyaz İntikam türkçe dublaj izle,Beyaz İntikam direk 1080p izle,Beyaz İntikam cine izle,Beyaz İntikam tek parça izle,Beyaz İntikam türkçe çeviri izle






White Vengeance izle Beyaz İntikam hd kalite izle
M.Ö. 221 ile 206 Beylik Çin’i yönetti. “Isyancı Güller ” gibi, ulusta kaos içine düştü. Liu Bang  ve Xiang Yu , isyancı ordu liderleri oldu, hem de savaşta kardeş yeminliydiler. Xiang Yu ve Liu Bang ve Chu kralı Huai hizmetkar ve yakın arkadaşlardı. Kral Huai söyleyerek bir komplo kurdular. Guanzhong Qin krallığının yıkılmasını istiyor ve rekabetten yararlanmak için planlar yapıyordu. Xiang Yu ve Liu Bang arasında. Xiang Yu, kendine aşırı güveniyordu. O, Qin ordusunun ana kuvvetine karşı savaşırken Yu Ji  ’yi sevdiği kadını Liu Bang’a emanet etti. hdfilmizle720p keyifli seyirler..
IMDB Puanı: 5.9
Yapım: 2011 – Çin
Tür: Dram, Savaş, Tarih
Süre: 135 dakika
Yönetmen: Daniel Lee
Oyuncular: Yifei Liu, Andy On, Anthony Wong Chau-sang, Chen Zhi Hui, Leon Lai
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..