Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Sessiz Tepe - Silent Hill 720p Hd TR İzle




Sessiz Tepe - Silent Hill 720p Hd TR İzle,sessiz tepe filmi full izle,hd kalitede izle,sessiz tepe 720p direk izle,sessiz tepe full filmi izle,sessiz tepe türkçe dublaj izle




Sessiz Tepe
Bugun 3.istek filmi olan Sessiz Tepe sinema filmini sitemize 720p kalitesi ile ekledik eeeeeeeee bu kadar ugraşıyoruz bir yorum atarsınız artık =) Sessiz Tepe türkçe dublaj hd kalitesin de sizlerle
hd film izleSessiz Tepe full izle, Sessiz Tepe hd izle

Bu film de Terk edilmiş bir kasabada 1 çocugun gizemli hastalıgı vede onun hçbişey yapamayan çaresiz annesini anlatıyor..
Annesi bu gizemli hastalıga çare aramaktadır.. Terapi yapılmasını istemez Anne kızının sürekli rüyasın da sayıkladıgı Silent Hill adın daki yere gitmek için yola çıkar.. Kocası izin vermedigi halde bu kasabaya gitmek ister cunki kızının hastalıgının tedavisi burada olduguna inanır..yolculuk esnasın da kasaba yakınların dayken karşılarına 1 gölge cıkar ve Rose araba hakimiyetini kaybeder ve kendine gelir ama ortalıkta araba yoktur..Rose kızını çaresiz ararken karşılarına 1 polis memuru cıkar birlikte kızını aramak için bu kasabaya dogru giderler. sizleri daha fazla heyecanlandırmayalım iyi izlemeler dileriz :)
Tür: 720p Film izle, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Gizem
Yapım: 2006 - Kanada, ABD, Japonya, Fransa,
IMDB Puanı: 6.5
Yönetmen: Christophe Gans
Oyuncular: Sean Bean, Jodelle Ferland, Radha Mitchell, Laurie Holden, Deborah Kara Unger
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

Adsız
20:33:00

ya bende önce 2. sini izledim bi şey anlamadım ama 1. izleyince anladım :D her neyse iidi.

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..