Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Kıyamet Melekleri - Legion 720p Hd Türkçe Full İzle


Kıyamet Melekleri Legion 720p Hd Türkçe Full İzle,Kıyamet Melekleri filmini türkçe dublaj izle,Kıyamet Melekleri 1080p hd izle,Kıyamet Melekleri direk izle,Kıyamet Melekleri cine film izle,Kıyamet Melekleri indirmeden izle



Kıyamet Melekleri izle
Bu aralar sırf istek filmlerinize yanıt vermeye çalışacagız sizler için elimzden gelenin en iyisini yapmaya calisiyoruz..
Kıyamet Melekleri 720p kalitesi ile seyretmenin keyfine bakin
hd film izle Kıyamet Melekleri türkçe dublaj film hakkın da yorumlarınızı bekleriz.. Kıyamet Melekleri full izle, Kıyamet Melekleri hd izle
Yönetmenliğini Scott Stewart‘ın üstlendiği ve başrollerini Paul Bettany, Dennis Quaid, Kevin Durand, Doug Jones, Lucas Black, Tyrese Gibson, Adrianne Palicki ve Charles S. Dutton‘ın gibi oyuncuların oluşturdugu Legion fantastik objelere sahip bir gerilim/aksiyon filmidir.
Filmde dört büyük melekten birisi olan Mikail‘in dünyaya gelmesi ve karnında insanlığın son çaresi olan çocuğu taşıyan bir garson kızı diğer meleklerden koruma çabası anlatılıyor.
Tür: Aksiyon, Gerilim, Türkçe Dublaj Filmler
Yapım: 2010
IMDB Puanı: 5.1
Yönetmen: Scott Charles Stewart
Oyuncular: Tyrese Gibson , Paul Bettany , Dennis Quaid , Lucas Black , Willa Holland ,
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

Adsız
23:14:00

Guzel film fena deil vaktiniz varsa izleyin derim 10/7

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..