Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Not Defteri - The Notebook 720p Türkçe Dublaj Hd İzle


Not Defteri - The Notebook 720p Türkçe Dublaj Hd İzle,Not Defteri 1080p hd türkçe izle,Not Defteri direk izle,Not Defteri tek parça izle,Not Defteri cine izle,Not Defteri indirmeden hd kalite izle



Not Defteri izle
720p kalitesi ile sitemize yogun istek üzerine ekledik imdb puanından da görüldügü gibi izlenmesi gereken güzel 1 Dram ve Romantik film.. Aşk filmi sevenler için tavsiye edilir..
hd film izlekaliteli filmleri sadece hdfilmizle720p.net de izleyeblirsiniz… Not Defteri film hakkında ki yorumlarınızı mutlaka bekleriz.. Not Defteri full izle, Not Defteri hd izle
BU film’de çok uzun zaman önceki kopup gelen bir aşk hikayesi konu alınmıştır.ABD de bir sahil kasabası olan Seabrook’a güzel ve alımlı bir kız gelmiştirbu kız burada ailesi ile güzel 1 yaz keyfi yapmayı hayaller..bu kız festival de tanıştıgı 1 erkekle yakınlaşır.. bu genç çocuk Allie nin hayatını birleşmesi gerektigi kişi olarak görür.. ve birbirlerine iyice aşık olurlar ve sonrası neler olacak hep beraber izleyip görelim..
Tür: Dram, Romantik
Yapım: 2004 - ABD
IMDB Puanı: 7.9
Yönetmen: Nick Cassavetes
Oyuncular: Rachel McAdams, Ryan Gosling, Joan Allen, Gena Rowlands, Sam Shepard
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..