Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Hızlı ve Öfkeli Tokyo Dirif 720p Hd Kalite Türkçe Full izle


Hızlı ve öfkeli tokyo dirif filmi 720p Hd Kalite Türkçe Full izle,tokyo dirif 1080p hd türkçe dublaj izle,Hızlı ve öfkeli tokyo tek parça filmi izle,Hızlı ve öfkeli tokyo cine film izle,Hızlı ve öfkeli tokyo direk izle indirmeden



Filmin Konusu:
Hızlı ve öfkeli tokyo dirif türkçe dublaj izleme ile karşımızdadır isteyenler ise Hızlı ve Öfkeli Tokyo dirift full hd izleme olanakları ile sitemizden izleyebilirler.

Filmin Konusu: Bir gencin hıza karşı olan tutkusunu anlatan bir filmdir. Üniversite eski model bir Amerikan arabası buluna bu genç bütün herkes tarafından aşağılanmaktadır. Zengin bebelerinin okuduğu bu okulda arabası en düşük olan o dur. Jenna adlı kız gencimize bakmaktadır. Bunu öğrenen sevgilisi kavga çıkartmak için her türlü yolu dener. Bunun üzerine ortak bir fikir çıkar ve yarışmaya başlarlar.
Gencimiz eski model Amerikan arabasıyla son gaz gaza köklemektedir. Gaza bastıkça araba sanki tayların gün batımına koşması gibi koşmaktadır. Bir tarafta zengin bebesinin Ferrari si durmaktadır. Çok hızlı ilerlemektedir. Eski bir inşaatta yapılan bu yarışı kimse kazanmaz çünkü her iki araba da bir kaza sonucu patlamıştır. Bu kazadan dolayı gencimiz cezalandırılmıştır. Annesi ayrıldığı asker kocasının yanına yollamaya karar verir. Genç tokyodadır yani Japonya dadır. Orada işlerin nasıl yürüdüğünü bilemektedir.

Kendine dikkat etmediği takdirde ıslah evine gitme ihtimali bile vardır. Babası onu sıcak bir şekilde karşılamaz. Ama oğluna olan sevgisi ve özlemi gözlerinde okunmaktadır. Genç okulun ilk gününde okula geç kalır. Her zamanki gibi arkadaşlarının arasında küçük düşer. Ona yabancı anlamına gelen gaijin lakabını takarlar. Genç hemen kendine sınıfın en güzel ve en belalı kızını beğenerek belaya doğru adım adım ilerlemeye başlamıştır. Genç arabalardan ne kadar uzak duracağım dese de arabalar onun yakasını bırakmamaktadır.

Her zamanki gibi satıcılıkla uğraşan bir zencimizde vardır. Genci araba yarışlarıyla o tanıştırır. Gencimiz hayatının belasını da orda edinmeye başlar. Araba yarışlarında yeni bir yöntem kullanılmaktadır. Burada hız yarışları yerine drift yarışları yapılmaktadır. Drift çok hassa bir araba sürülmesini gerektiren bir yöntemdir. Kahramanımız bu güzel kızın hatırına ilk drift yarışına orada tutuşur.
IMDB Puanı: 5.6
Gösterim Tarihi: 2006
Yönetmen: Justin Lin
Tür: 2010 ve öncesi, Aksiyon filmleri, Gençlik filmleri, Macera filmleri, Polisiye- Suç filmleri
Oyuncular: Lucas Black , Zachery Ty Bryan ve Bow Wow
Senaryo (Kitap): Hızlı ve öfkeli Tokyo Dir
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..