Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Hz Ömer Dizisi 2012 Tüm Bölümleri Türkçe Dublaj İzle




Hz Ömer 2012 Tüm Bölümleri Türkçe Dublaj İzle,Hz Ömer dizisinin tüm bölümlerini izle,hd kalitede hz ömer izle,Hz Ömer  2012 full izle,hz. ömer hazretleri dizsi izle,hazreti ömer dizisi türkçe full izle




Film Açıklamaları
Katar ve Dubai dev bütçeli Hz. Ömer dizisine imza atıyor. Adaletin timsali Hz. Ömer (ra) dizisi önümüzdeki Ramazan 30 bölüm halinde yayımlanacak.
Dubai merkezli MBC grubu Perşembe günü, İslam’ın ikinci halifesi Hz. Ömer Bin Hattab hakkında bir TV dizisi çekmek için Katar’ın resmi medya grubu ile bir anlaşma imzaladı.
Hz Ömer hakkındaki bu TV dizisi önümüzdeki yıl Ramazan ayında yayına girecek. Dizinin 30 bölüm halinde yayımlanacağı bildirildi.
Dizi hakkındaki anlaşma MBC’nin Dubai’deki merkez ofisinde düzenlenen bir basın toplantası sırasında grub’un yönetim kurulu başkanı Velid el-İbrahim tarafından imzalandı.
Şeyh el-İbrahim, dizinin çoğunlukla Müslümanlar tarafından konuşulan dillere(Farsça, Urduca, Malayca, Türkçe vb.) çevrileceğini diğer diller içinde (İngilizce, Fransızca, İspanyolca vb.) alt yazılı olarak yayınlanacağını söyledi.
Şimdiye kadar çekilmiş en büyük tarihi dizi olacak bu proje için çok büyük miktarda bir bütçe ayrıldı.
Filmin danışmanları arasında Prof. Dr. Yusuf el-Karadavi, Prof. Dr. Selman el-Avde, Prof. Dr. Ali Sallabi ve Prof. Dr. Ekram Ziya el-Umeri gibi Müslüman alim ve düşünürler bulunuyor.

Süre: Hergün Eklenen Bölümlerden Oluşmaktadır.
IMDB Puanı: 10
Yapım Yılı ve Ülkesi: 2012 ~ Katar - Dubai
Film Eklenme Tarihi: 17 Ağustos 2012 12:40
Bitiş Süresi: 850 Gün, 8 Saat Sonra.


Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..