Google+
Filimleri Full HD İzleyebilmeniz İcin sag Alt Kosedeki 360 Secenegini 720 Yapiniz. Yada Baglanti Hiziniza Gore Degistiriniz Filimler Açılmıyorsa Dns Nizi 8.8.8.8 Ve 8.8.8.4 Olarak Ayarladığınız taktirde açılacaktır.

Hannah’s Law 720p - 1080p Hd Türkçe Filmi Cine izle


Hannah’s Law 720p - 1080p Hd Türkçe Filmi Cine izle,hanna law cine izle,Hannah’s Law türkçe dublaj izle,Hannah’s Law tek parça izle,Hannah’s Law hd kalite izle,Hannah’s Law direk film izle



Hannah’s Law izle
Yetimlikten ödül avcılığına uzanan hayatında Hannah Beaumont anne babasını ve erkek kardeşini öldüren McMurphy çetesini takip edip onlara kendi elleriyle cezalandırmayı amaçlamaktadır. Bir asker kadar rahat olan Hannah’nın öfkeli bağımsızlığı hayatındaki insanları kendisinden uzaklaştırır: Hannah’ya bildiği her şeyi öğreten ve babası gibi davranan Isom Dart, yakışıklı hayranı ve talibi Wyatt Earp, gizemli Doktor Holliday ve Hannah’nın en yakın arkadaşı Posta Arabası Mary. Ancak Hannah ve arkadaşları McMurphy çetesine Dodge’a girmenin kolay ama çıkmanın çok zor olduğunu kanıtlayınca, Hannah’nın hayatını tamamen değiştiren bir sır ortaya çıkar.
IMDB Puanı: 4.4
Yapım: 2012 – ABD, Kanada
Tür: Western
Süre: 88 dakika
Yönetmen: Rachel Talalay
Oyuncular: Sara Canning, Billy Zane, Danny Glover, John Pyper-Ferguson, Greyston Holt,
Senaryo: John Fasano
Share this article :

Yorum Gönder

(Yorumlama biçimi: Anonim) Seçerek Yorum YapaBlirsiniz...
Yorumlarınız İçin hdfilmizle720p Ekibi Olarak Teşekkür Ederiz..